onsdag 29 augusti 2007

Tjuvstart

Några veckor till och lite kyligare nätter så exploderar det! Purpurvanten - ursäkta, rallarrosen! - på bilden har tjuvstartat och drämmer till med rödaste rött, trots att det ännu inte är september. Väntar med spänning på höstens alla färger och hoppas att vi får en ordentlig ruskaperiod trots att Lappland ju börjar först norr om Kvevlax som någon fiffig typ sa för många år sedan... Ut med er, folks! Åtminstone här skiner solen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tittar på din bild och jämför i mitt minne med likande blad jag har fotat. Kör du med automat eller manuellt? Jag tycker din har mycket varmare färger.

Sen började jag undra om du har msn? Kunde vara kul att prata och utbyta erfarenheter om kameran som är rätt ny för oss båda. Och annat förstås... Min adress är i så fall mitt förnamnefternamn@hotmail.com alltså varken streck eller punkt mellan för- och efternamn.

Lady of the Lake sa...

Hej O! Jag kör manuellt, ofta med aningen "för lite" ljus. Jag tycker att färgerna framträder bättre då. Sedan lattjar jag med nivåer och kurvor i photoshop, men just den här bilden borde inte vara destomera manipulerad. Sätt ett kort mail på lake_alike@hotmail.com så får jag automatiskt din adress. Byter gärna erfarenheter! :-) Msn använder jag däremot inte.