fredag 25 april 2008

Vårtecken

TACK, käre vän/kära vänner för att jag fick tillbringa denna soligt vackra vårkväll tillsammans med dig/er! Jag har sällan känt mig så avslappnat välkommen och värmen som du själv och hela ditt glada umgänge utstrålar är inte av denna världen - en förtrollad upplevelse även för mig!

Anni

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack för igår och din obeskrivligt vackra röst. Jag vet inte, timmarna rusade iväg och plötsligt plingade klockan för gå-hem-och-avlösa-barnvakten. Jag hann aldrig fram till dig för att pratas vid lite närmare,men nästa gång...

Lady of the Lake sa...

Hej Netti, och tack själv! Ja, det vore verkligen trevligt om vi vid tillfälle kunde "känna varandra på pulsen" lite närmare - tror att det kunde finnas tangenter beträffande livet, universum och allting så det räcker och blir över. :-) Vi ses!

Unknown sa...

Tack Anni. Vilken gåva du är.

Erbjudandet om husrum står kvar. Don´t be shy.

Anonym sa...

Raring

Det är jag/vi som skall tacka för att du kommit in i våra liv med hela din fantastiska personlighet

Alla var så vackra den där kvällen

Lady of the Lake sa...

Tack, Ann! Så roligt att få träffa dig igen, men nästa gång får det bli över en flaska rödvin och någon rosmarin-anrättning, tror jag, så vi hinner prata lite mer.

I won't be shy. :-)

Ch-raring,

Jag börjar gråta om du häver ur dig mer lovord nu. Det är lätt att vara fantastisk omgiven av skyddsänglar. Alla var vackra och vackrast av alla var du. :-)

Anonym sa...

Hi you Lady With the Voice! Hon med puzzelbitarna staller sig ocksa i kon for att niga och bocka! Musik och sang sadana har ganger blir valdigt starka upplevelser.. Varma thermalhalsningar fran ett varligt vackert Island.

Lady of the Lake sa...

Oj, vad roligt att få hälsningar från Island, Guni! :-) Tack för senast och ha nu en riktigt underbar fortsättning på vistelsen där - ja, även hemmavid efteråt också, förstås!