onsdag 30 april 2008

Hurså?

Bild: Nina Hemmingsson, Aftonbladet (klicka på bilden för större format)

GLADA VAPPEN, typ, på er, kära medborgare av cybervärlden. Min normala helgcynism gör sitt tillträde redan denna arla förmiddag och härifrån kan det väl egentligen bara fortsätta i riktning neråt...
ANNARS är allt bara bra, bara bra, och petar man bort russinen från mjöden går även den sörjan att dricka.

Blir det regn i helgen, tror ni?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm..vågar man sig in här idag? Risken är väl att man går samma öde tillmötes som russinen..:)

Själv skall jag:
- Tillaga Worschmack
- Fundera över stora saker här i livet
- Kläcka haikur och hjärtliga cynismer åt dig

Ha en bra "nånting", Anni:)

*Cyberkram*

tapZa sa...

Glada wappen på dig du med!

maria sa...

Glada vappen! Är i vanliga fall nog en förespråkare av cynism och så, men fick jordgubbschampagne, godis ocn wienerbröd/struvor genast när jag kom insläntrande till jobbet där vid tiotiden, så det känns som en ganska snäll dag... :-)

nanna sa...

hahhha! som pricken...

Sanna sa...

Well, hallelujah to you too... ;-)

ann sa...

Näpp. Strååååååålande solsken hela långa helgen. *flin*

Klaara vappen på dig Anni :)

Lady of the Lake sa...

Oppi

... vid närmare eftertanke kan det nog bli en uthärdlig helg det här ändå... får man lammgrytan levererad till dörren på samma sätt som man får haikun leverade till bloggen? ;-)

Ha en bra nånting du med! *kramkram*

tapZa

... komma hit och påstå att wappen är glad... glad kan du vara själv, påjkvasker! *LER*

Maria

... men herrrreguuud, Maria! Och VAR jobbar du? Vill du byta jobb med mig? (ber om ursäkt, kära förman, det är inget fel på sällskapet men du förstår säkert att tre muggar Juhla Mokka aldrig kan uppväga en dylik behandling!) Finns det kvar av jorgubbschampagnen, tror du? ;-)

Nanna

... heter det inte PÅ pricken, olyckssyster? ;-) (Nanna syftar alltså på Hemmingssons karaktär i förhållande till ett syrligt bottennapp hon känner mycket väl...) *kramkram*

Sanna

"Hallee-hallee-hallelujaa! Det bubb-bubb-bubb-bubb-bubblar inom mig!" Du som jobbat inom vården - är det vanligt att man får gasbesvär av mjöd och struvor? :-P

Ann

Ja. Nu har jag gjort mitt allra bästa för att framkalla en spontan solförmörkelse trots avsaknaden av astrologiskt och astronomiskt gynnsamma omständigheter. Jag får väl helt enkelt ge upp och njuta lite då. Men bara i smyg. Allt annat kunde skada min image som svårmodig konstnärssjäl. We wouldn't want that now, would we?

*glada-vappen-kram*

M sa...

Hej, på den här sidan av "träsket" firar man inte alls någon Vapp. Några protestmarcher drar vissa grupper ibland till med, men kaptensmössor (= gissa hur coolt det skulle se ut här?) ser man inte annat än i någon nattklubb (och då i läderversion!)

Den bästa dagen att fira är dagen när man är glad! Ifall det råkar inträffa nångång jag är i trakten så borde vi slå till och fira att vi lever och att livet egentligen är ganska coolt! Ju!

Lady of the Lake sa...

Hej M,

Det kan jag tala om för dig att om du är i trakten och vill träffa mig så behövs det inte mer för humöret än så! Det vore MYCKET roligt och värt att fira bara för den sakens skull! Trevlig första maj på dig. :-) Ju!