söndag 22 juni 2008

steam


Bruce Springsteen - I'm on fire
Uploaded by dmuch

Vem kan väl tråna som Bruce? Det blev hett här i plaskpoolen. Som i en ångkokare.

Who could ever languish for love like Bruce does? My pool is hot today. Like a steamboiler.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har plaskpoolen kommit ut? För vattenballongerna kan ju knappast ha räckt till ;-) Tack för senast! E skulle bara vila lite, sen skulle hon tillbaka till er. Trodde inte riktigt att vi var välkomna så tidigt som 7.30...

Lady of the Lake sa...

Nix. Inte just DEN plaskpoolen.
:-) Tack för senast och visst hade ni varit välkomna redan 7.30 - frågan är väl endast den om ni fått koka morgonkaffet själva...
;-)

Vi ses!

Anonym sa...

Mmmm...jag gillar den låten!
Det är väl den enda videon han gjort med en "story" inbyggd! Han är väl inte särskilt intresserad att göra dem heller har jag förstått.

Hans texter innehåller ju oftast en berättelse i sig själv så han har nog en point i sin inställning. Det kan lätt bli "tårta på tårta" av det hela.:)

Lady of the Lake sa...

Jo, jag märkte det när jag lite smått frenetiskt satt och letade efter låten/videon först på YouTube och sedan på DailyMotion - de snack han kör i samband med "I'm on fire" under livespelningar har mycket lite att göra med händelseförloppet i videon.

Jo, Bruce är härlig! Lyssnar just nu på albumet Greetings from Asbury Park och småler lite åt ordflödet i vissa låter: ett under att karln hinner andas så mycket han som han behöver få sagt! ;-)